zet uw data aan het werk!

Een goed functionerende website met een mooi ontwerp is essentieel voor uw merk en organisatie. Uw website moet voor een meerwaarde zorgen. Wat we doen, doen we samen met u, van briefing tot uitvoering. Doorheen het hele proces houden we u op de hoogte. Zo kan u het resultaat bijsturen. Binnen onze visie staat het ontwerp centraal. Een geslaagd ontwerp zorgt, in combinatie met de juiste online strategie, voor de beoogde resultaten.

Onze diensten

content management

In een project moet u heel wat media managen. Tekst, afbeeldingen, video's én geluid gestructureerd wegschrijven en beveiligen is onze kerntaak. MERS zorgt voor een Content Management Systeem dat u toelaat zelf de data te beheren. U zit zelf aan het stuur van uw website.

intelligent & interactief

U wil een website die voor uzelf en de bezoekers eenvoudig is in gebruik. Eenvoud vraagt intelligentie. Natuurlijk is interactiviteit dan ingebouwd.
MERS bouwt websites die aansluiten bij uw huisstijl. Die kunnen wij zo nodig bijsturen.

responsive design

Wij bouwen websites die responsive zijn. Dat wil zeggen dat ze optimaal worden weergegeven op de verschillende schermdimensies.
Tegenwoordig staat de 'mobile' versie centraal. Wist u dat 35% van de gebruikers surft op de smartphone ?

SEO

Search Engine Optimization zorgt er voor dat uw website hoog scoort in de resultaten van de verschillende zoekmachines. Dat is essentieel om nieuwe klanten aan te trekken. Bij het ontwikkelen en het updaten van uw website houden wij steeds rekening met SEO.

mailings

Wij durven zeggen dat een website quasi onbestaand is zonder mailings. Ze zijn de brandstof voor uw website. Via mailings houdt u uw klanten geregeld op de hoogte van uw activiteiten en nieuwigheden.
MERS zorgt dan voor een wervende tekst met een passende lay-out.

Archiveren van collecties

MERS heeft meer dan 20 jaar ervaring in de verwerking en presentatie van informatie. MERS Antique Books Antwerp (www.mers.be) maakt sinds 2003 gebruik van die kennis om zijn boekencollectie online te brengen. We willen die kennis graag met u delen.
Meer uitleg vindt u op onze speciale pagina "van collectie naar dynamische catalogi".

Misschien vraagt u zich af welke technieken wij gebruiken om uw website of Content Management Systeem te ontwerpen. Hier een kort overzicht.

HTML is de afkorting van Hyper Text Markup Language. Het is een opmaaktaal, geen programmeertaal. HTML definieert de structuur van uw webpagina. MERS werkt met HTML5, de laatste versie

CSS staat voor Cascading Style Sheets. Deze stijlbladen werken samen met HTML en verzorgen de opmaak van de webpagina. Lettertypes, kantlijnen, positie, transparantie en andere aspecten worden aangestuurd door CSS3.

JQuery is een JavaScript-framework voor dynamische websites. Jquery zorgt er vooral voor dat de webpagina’s interactief worden. Een webpagina verandert doordat de bezoeker die aanstuurt. Wij gebruiken versie 3.3.1.

Bootstrap 4.0 is open source. Het bevat sjablonen gebaseerd op HTML en CSS voor typografie, formulieren, knoppen en navigatie. Bootstrap maakt het bouwen van ‘responsive’ websites mogelijk. MERS gebruikt het performante 'Bootstrap Studio'.

PHP is een programmeertaal die de server aanstuurt en dient om dynamische webpagina's te creëren. PHP leest ook de gegevens uit de database en is essentieel bij het bouwen en aanpassen van een webshop.

MySQL is een open source database management systeem. SQL staat voor Structured Query Language en zorgt er voor dat we de data kunnen opvragen uit de database. Via MySQL kunnen gegevens toegevoegd, gewijzigd of verwijderd worden. MERS maakt automatische backups van uw database.


Contacteer ons

Neem contact met ons op. U kan hieronder een formulier invullen. MERS maakt dan een eerste analyse van uw noden.

(*) Deze velden zijn verplicht in te vullen

Website